Cabinet de avocat
Cabinetul de avocatură Mihai Andreea Marilena oferă servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdicție.
Avocatul titular a devenit avocat din dorința de a rezolva un litigiu în ceea ce privește deposedarea abuzivă a unui imobil (avocatul existent în anul 1999 solicitând sume excesiv de ridicate pentru finalizarea cu succes a recuperării respectivului imobil), înainte de apariția Legii nr. 10/2001 și prin urmare s-a deschis drumul spre această profesie. În consecință, avocatul titular a urmat cursurile Facultății de Drept a Universității București între anii 1999-2003, apoi cursurile de Master Drept Comunitar între anii 2004 și 2005. În anul 2004 a devenit avocat în Baroul București sub îndrumarea Doamnei Avocat Ada Postolache de la Societatea de Avocatură SCA Postolache și Asociații. Din anul 2006 a devenit avocat colaborator al Telemobil S.A. (Zapp), iar în anul 2012 este membru UNPIR. Din anul 2004, având în vedere motivul pentru care a intrat în avocatură, a avut diverse dosare în contradictoriu atât cu Primăriile cât și cu Autoritatea Națională pentru restituirea proprietăților, dosare finalizate cu succes sau încă pe rolul instanțelor de judecată (despăgubiri Basarabia, Bucovina, Cadrilater). Având în vedere faptul că onorariile practicate de către avocați sunt excesiv de ridicate pentru recuperarea sumelor de bani în contradictoriu cu ANRP și având în vedere că avocatul s-a aflat deja în ipostaza clientului, acesta încearcă să vă facă o ofertă reciproc avantajoasă de onorariu negociabil în funcție de valoarea despăgubirilor și de munca prestată de către avocat. Pentru aceasta puteți să contactați atât telefonic avocatul la 0722 653 721 cât și prin intermediul emailului cabinet@avocatdespagubiri.ro sau av.andreeamihai@gmail.com.
Menționăm că avocatul se poate deplasa și în țară (în afara orașului București) în cazul în care clientul este în imposibilitate de a veni la sediul avocatului.
Cabinetul de avocatură Mihai Andreea Marilena oferă servicii de recuperări creanțe precum și cereri de chemare în judecată diverse (obligații de a face, plângeri penale diverse, executare silită, contestații executare, clauze abuzive, divorț, încredințare minor, pensii întreținere, cereri de intrare în insolvență, cereri de repunere în termen a creanțelor, plângeri contravenționale, înregistrări societăți, răspunderea organelor de conducere în bază legii insolvenței, înșelăciuni etc.). Pentru mai multe informații vă rog să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați pentru a ne expune problema dumneavoastră și a vă spune costurile estimative.
Atragem atenția încă o dată că în cazul unei oferte mai bune, avocatul poate stabili cu dumneavoastră un onorariu avantajos pentru ambele părți (având în vedere că nu există intermediari, pentru firmele mari există avocați neexperimentați în spate, iar onorariile sunt preluate de aceste firme, iar în ceea ce privește avocații fără experiență, aceștia nu pot alege soluția perfectă pentru dumneavoastră). Pentru informații clare referitoare la o anumită situație privind onorariul avocațial, nu ezitați să transmiteți un mail sau să telefonați.