Meniu Închide

Cabinet de insolvență

Cabinet de insolvență

 

Sunteți un creditor care dorește să introducă o cerere de intrare în insolvență a unei debitoare, având o creanță mai mare de 40.000 de lei?

Apelați la serviciile unui practician în insolvență pentru a vă sfătui în ceea ce privește această procedură. Legea insolvenței acordă posibilitatea ca DUMNEVOASTRĂ în caliate de CREDITOR de a alege un practician care să URMĂREASCĂ INTERESUL DUMNEAVOASTRĂ și anume recuperarea creanței.

Sau dimpotrivă sunteți o societate care se află într-un impas economic și aveți de suportat creanțe mai mari de 40.000 de lei cărora nu mai reușiți să le faceți față și doriți să reorganizați activitatea sau, dimpotrivă să lichidați activele societății?

Apelați și dumneavoastră la serviciile unui practician în insolvență. Legea insolvenței acordă posibilitatea că DVS. în calitate de DEBITOR de a alege un practician care să vă ajute la reorganizare în cele mai bune condiții a activității societății sau să lichideze activele societății.

Trimiteți un mail cu solicitările dvs. către adresa noastră cabinet@avocatdespagubiri.ro sau av.andreeamihai@gmail.com sau sunați la cabinetul nostru de insolvență la numărul +40722 653 721 pentru mai multe detalii.

ATENȚIE: PUTEȚI APELA LA SERVICIILE NOASTRE ȘI ÎN CAZUL ÎN CARE VI S-A ATRAS RĂSPUNDEREA CA ORGAN DE CONDUCERE ÎN BAZA LEGII INSOLVENȚEI, AVOCATUL TITULAR FIIND ȘI PRACTICIAN ÎN INSOLVENȚĂ AVÂND EXPERIENȚĂ PRIN CÂȘTIGAREA A ASTFEL DE CAUZE AFLATE PE ROLUL TRIBUNALULUI BUCUREȘTI/ILFOV.

DE ASEMENEA, PUTEȚI APELA LA SERVICIILE NOASTRE ȘI PENTRU LICHIDAREA VOLUNTARĂ A SOCIETĂȚILOR, AVÂND ÎN VEDERE PREVEDERILE CODULUI FISCAL CARE INTRĂ ÎN VIGOARE DE LA 01.01.2016 ÎN CEEA CE PRIVEȘTE IMPOZITUL AFERENT SEDIULUI.