Meniu Închide

Despăgubiri ANRP / PRIMĂRIE

Despăgubiri ANRP / PRIMĂRIE

 

 LEGEA 10, LEGEA 9, LEGEA 290

Aveți de recuperat despăgubiri în temeiul Legii nr. 10/2001, ale Legii nr. 9/1998 (despăgubiri Bulgaria), ale Legii 290/2003 (despăgubiri Bucovina, Basarabia, Ținutul Herta), ale Legii nr. 393/2006 (despăgubiri Serbia), iar Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților vă precizează în nenumărate rânduri că plată despăgubirilor se realizează în ordinea cronologică a emiterii hotărârilor de către comisiile județene/a municipiului București și că au prioritate hotărârile definitive ale instanțelor judecătorești? Iar plată despăgubirilor întârzie să se efectueze în unele cazuri depășind orice termen rezonabil?

Apelați la un avocat specializat care va va ajută în recuperarea despăgubirilor în timp real!

Onorariul avocatului este negociabil și depinde de natură, valoarea litigiului și complexitatea cauzei, avocatul putându-se deplasa și în alte zone din țara în cazul imposibilității de prezentare a clientului la sediul avocatului.

Atragem atenția că în cazul unei oferte mai bune, avocatul poate stabili cu dvs. un onorariu avantajos pentru ambele părți (având în vedere că nu există intermediari, pentru firmele mari există avocați neexperimentați în spate, iar onorariile sunt preluate de aceste firme, iar în ceea ce privește avocații fără experiență, aceștia nu pot alege soluția perfectă pentru Dvs.).

ATENȚIE!! EXISTA INCA POSIBILITATEA DE A OBLIGA PRIMARIA/ANRP SA EMITA DISPOZITIA DE DESPAGUBIRI!