Meniu Închide

Despăgubiri ANRP / PRIMĂRIE / CONTESTATII

Despăgubiri ANRP / PRIMĂRIE /CONTESTATII

 

 LEGEA 10, LEGEA 9, LEGEA 290

Aveți de recuperat despăgubiri în temeiul Legii nr. 10/2001, ale Legii nr. 9/1998 (despăgubiri Bulgaria), ale Legii 290/2003 (despăgubiri Bucovina, Basarabia, Ținutul Herta), ale Legii nr. 393/2006 (despăgubiri Serbia), iar Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților vă precizează în nenumărate rânduri că plată despăgubirilor se realizează în ordinea cronologică a emiterii hotărârilor de către comisiile județene/a municipiului București și că au prioritate hotărârile definitive ale instanțelor judecătorești? Iar plată despăgubirilor întârzie să se efectueze în unele cazuri depășind orice termen rezonabil?

Apelați la un avocat specializat care va va ajută în recuperarea despăgubirilor în timp real!

Onorariul avocatului este negociabil și depinde de natură, valoarea litigiului și complexitatea cauzei, avocatul putându-se deplasa și în alte zone din țara în cazul imposibilității de prezentare a clientului la sediul avocatului.

DACA SUNTETI NEMULTUMITI DE CUANTUMUL ACORDAT,  PUTETI SA NE CONTACTATI SI TELEFONIC 0722 653 721 PENRU A OBTINE INFORMATII SI ULTERIOR, DACA DORITI SA MAI CONTINUATI IN INSTANTA. DE MULTE ORI CUANTUMUL DESPAGUBIRILOR ESTE INCORECT CALCULAT DE CATRE CNCI, DAR ACESTA TREBUIE TOTUSI VERIFICAT DE CATRE AVOCAT INTRUCAT LEGEA NU ACORDA VALOAREA DE PIATA A IMOBILULUI CI „DEOCAMDATA” VALOAREA AFERENTA GRILEI NOTARIALE DIN 2013. ESTE ADEVARAT CA SE INCEARCA ACTUALIZAREA ARTICOLULUI  – GRILA NOTARIALA DIN 2020 SI DACA ESTE O DIFERENTA CAT DE MICA IN SUS – EXISTA SANSA SA OBTINETI TOATA SUMA PE GRILA NOTARIALA MAI NOUA!!!!!!

ATENȚIE!! EXISTA INCA POSIBILITATEA DE A OBLIGA PRIMARIA/ANRP SA EMITA DISPOZITIA DE DESPAGUBIRI!

Atragem atenția că în cazul unei oferte mai bune, avocatul poate stabili cu dvs. un onorariu avantajos pentru ambele părți (având în vedere că nu există intermediari, pentru firmele mari există avocați neexperimentați în spate, iar onorariile sunt preluate de aceste firme, iar în ceea ce privește avocații fără experiență, aceștia nu pot alege soluția perfectă pentru Dvs.).