Meniu Închide

Onorarii avocat

Onorarii avocat

Onorariul avocatial se stabilește prin negociere cu fiecare client în parte, în funcție de complexitatea cazurilor pentru care se solicită consultanța juridică.

Cheltuielile aferente activității prestate de avocat, (taxe judiciare de timbru, timbru judiciar, onorariu pentru expertize, taxe de executare silită, taxe notariale, cheltuieli privind cazarea și masă în cazul deplasării în afară localității pentru îndeplinirea mandatului acordat) vor fi suportate de către client, separat de plata onorariului convenit, în acest sens urmând a se prezenta doumente justificative.

Pentru a veni în sprijinul clienților, se pot stabili de comun acord cu clientul diverse forme de plată a onorărilor și anume:

  • onorariu global;
  • onorariul fix de rezultat;
  • onorariul procentual de rezultat;
  • abonamentul.

Dacă doriți oferta de abonament sau doriți să aflați cât ar costă serviciile de avocatură pentru cazul concret puteți să contactați avocatul titular Andreea Mihai la telefon sau pe email. Menționăm că onorariile avocatului sunt echitabile și sunt mai joase decât ale marilor firme de avocatură, însă de aceeași calitate întrucât nu există intermediari, avocați stagiari care să muncească sau avocați cu puțină experiență și avocați mai experimentați care să primească onorariul. Onorariile se pot fixa și de comun acord cu clientul în ceea ce privește recuperarea creanțelor, recuperarea despăgubirilor de la ANRP, avocatul fiind flexibil în cazul unei oferte mai bune decât a acestuia.