Meniu Închide

Dreptul muncii

Dreptul muncii

 

Avocat specializat dreptul muncii.

Cabinetul de avocatură a asigurat servicii de consultanță juridică pentru numeroase societăți comerciale din domeniul telecomunicațiilor, construcțiilor, distribuției IT etc. în privință organizării interne a relațiilor de muncă, a implementării procedurilor necesare și a minimizarii riscurilor aferente litigiilor de muncă; a asistat salariații unui operator de telecomunicații în privință organizării și constituirii sindicatului; a reprezentat numeroși salariați în litigii privind raporturile de muncă, îndeosebi rezultând din desfacerea din inițiativă angajatorului a contractului individual de muncă.

Avocatul a înțeles întotdeauna situația dificilă în care se află salariatul la momentul încetării contractului de muncă din inițiativă angajatorului, astfel încât onorariile au fost orientate substanțial către succesul demersului judiciar inițiat.

Dacă doriți să va adresați cabinetului nostru de avocatură pentru a ne cere informații cu privire la oportunitatea unei acțiuni în instanță și cu privire la onorariul avocatului va rugăm să nu ezitați să ne contactați și ne prezentați pe scurt situația Dvs. pe mail către cabinet@avocatdespagubiri.ro sau av.andreeamihai@gmail.com și eventual să ne transmiteți și documentele relevante și va vom contacta în cel mai scurt timp. Puteți de asemenea să ne contactați direct și pe telefonul avocatului titular 0722 653 721.